Γάμος Στέφανος - Γαρυφαλιά!


Το Σεπτέμβρη που μας πέρασε ήταν μήνας χαράς για την οικογένεια, αφού παντρεύτηκε ο μικρός μου αδερφός Στέφανος με τη γλυκιά Γαρυφαλιά!
 


Μέσα σε όλη αυτή τη χαρούμενη διάθεση, να αγοράσουμε ρούχα... παπούτσια... κι όλα τα παρελκόμενα για το χαρμόσυνο γεγονός, έδειχνα και στη Φιλιώ (Γαρυφαλιά) όλα τα σχετικά σχέδια σε μπομπονιέρες για να διαλέξουν τι τους αρέσει, έτσι ώστε να τα ετοιμάσω με τα χεράκια μου!




Το βιβλίο ευχών το "δούλευα" στο μυαλό μου για καιρό και για να είμαι ειλικρινής, με άγχωσε λίγο γιατί δεν είχα πολύ χρόνο λόγω της δουλειάς... που έτσι κι αλλιώς είχα αρκετή... και τα πράγματα έδειχναν ότι κι αυτό το βιβλίο στο τέλος μάλλον η Παρασκευή θα το έφτιαχνε! Έλα όμως που το συγκεκριμένο ήθελα να το φτιάξω εγώ... κι εκεί κολλάει το άγχος...




Τα κατάφερα όμως τελικά κι όχι μόνο το έφτιαξα αλλά τόλμησα να το δέσω με  μια τεχνική που δεν είχα ξανακάνει και  το αποτέλεσμα ήταν τέλειο!!! Η δημιουργία του βιβλίου αυτού ήταν και αυτή που μου χάρισε τελικά την ψυχική ισορροπία και χαρά της δημιουργίας, γιατί ενώ είχα τις παραγγελίες για τόσα άλλα βιβλία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, δε μου είχε δοθεί η ευκαιρία να φτιάξω κανένα απ' αυτά... (η Παρασκευούλα με ξελάσπωνε πάντα)... έτσι τα χεράκια μου με τρώγανε για δημιουργία!!!!

Φωτογραφίες από το βιβλίο ευχών και το τραπέζι υποδοχής!



Ο γάμος λοιπόν έγινε στην Κρύα Λειβαδιάς, σ' ένα πραγματικά ονειρεμένο μέρος! Το εκκλησάκι ήταν μέσα στα δέντρα με το ποτάμι να περνά από δίπλα, ενώ το κέντρο ακριβώς απέναντι... με παραδοσιακό διάκοσμο και ιδιαιτέρως καλό service! 

Η γυάλα που στόλισε τα τραπέζια!

 


Το ποτάμι περνούσε μέσα από το κέντρο (αφού αυτό παλαιότερα λειτουργούσε ως νερόμυλος) και η διαμόρφωσή του αυτή ήταν ένα επιπλέον ατού για τη διακόσμηση του χώρου, ώστε να δοθεί η νότα ρομαντισμού που επιθυμούσα! 





Η μπομπονιέρα του ζευγαριού μας, με τη μόνη διαφορά ότι η ροζ κορδέλα αντικαταστάθηκε από λευκή για να δοθεί μια  πιο διακριτική και ρομαντική νότα στο όλο κόνσεπτ! 


Φιλίτσα... Στεφανάκο σας αγαπάμε πoλύ και σας ευχόμαστε για ακόμα μια φορά να ζήσετε... να είστε πάντα χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι.... με όλα τα καλά του Θεού στο σπιτικό και στη ζωή σας!

Keep yourselves inspired!!!