Live Love Enjoy Life Always (LO)


Εδώ κι αρκετό καιρό έχω φτιάξει φωτογραφικές συνθέσεις από το ταξίδι που κάναμε με τον καλό μου τον περασμένο χρόνο στο Παρίσι!!! Παρίσι.... αααχ πόλη μαγική... μακάρι να μπορούσα να πάω κι αυτή τη χρονιά! Μια τέτοια φωτογραφική σύνθεση θα σας δείξω λοιπόν σήμερα, με αφορμή την κοινή πρόκληση που ανεβάζω στο Srap And Grab παρέα με το αγαπημένο Get Creative! Το πολύ γλυκό της υπόθεσης είναι πως για τη δημιουργία αυτής της σύνθεσης έχω χρησιμοποιήσει πολλά διακοσμητικά από εκείνα που μου είχε στείλει η Ειρήνη στις πρώτες μέρες της γνωριμίας μας! Τι γλύκα είχαν αυτές οι μέρες! Τόση δοτικότητα!!! Μέσα σε όλα λοιπόν υπήρχαν και πολλά ρομαντικά διακοσμητικά που πάντα μου θύμιζαν Παρίσι... ακόμα και τότε που ακόμα δεν το είχα δει ποτέ από κοντά... και τα οποία για ένα παράξενο λόγο δεν έδωσα ή δεν πέταξα ποτέ! Τόσα και τόσα άλλα πέρασαν από τα χέρια μου, αυτά πάντα έβρισκα μια γωνιά για να τα κρατήσω, σε κάθε συμμάζεμα του χώρου μου, ενώ γέμιζα κούτες και κούτες που μοίραζα, αφού για μερικά απορούσα κι εγώ η ίδια για την αρχική επιλογή αγοράς τους!!! 
Να μη σας ζαλίζω άλλο, γιατί θέλω κι εγώ να σας δείξω αυτή τη δημιουργία μου. Την έφτιαξα με πολλή αγάπη, κι αρκετή δημιουργηκότητα θα έλεγα, αφού το βασικό χαρτί της σύνθεσης δεν είναι τίποτα άλλο από ένα λεπτό λευκό chipboard απ' αυτά που υπάρχουν στο πακέτο των διαφανειών που βάζουμε τις συνθέσεις μας και χρησιμεύει για να κρατά τις διαφάνειες ίσιες! Πάνω σ'αυτό λοιπον, αν προσέξετε καλά, έχω απλά πατήσει τα distress inks του Tim Holz! Το μελάνι όπως είναι δηλαδή... κι έχω κάνει αυτά τα τετράγωνα πολύχρωμα σχήματα που αποτελούν τον κάμπο του χαρτιού μου! Τα υπόλοιπα ήταν απλά έμπνευση και συνδυασμοί χρωμάτων. 


Ελπίζω να σας αρέσει, κι ελπίζω να έχω σύντομα όλες τις φωτογραφίες από αυτό το ταξίδι έτοιμες σε συνθέσεις, που θέλω να κάνω άλμπουμ και να σας το δείξω μαζεμένο!!! 
Σας φιλώ σταυρωτά!!!

Και μην ξεχνάτε να αφήνετε σχόλιο για το φλουρί στην πίτα μου!!!

Κόβω πίτα... Σε ποιόν θα πέσει το φλουρί?!!!


Καλή Χρονιά!!! Χρόνια πολλά!!! Εύχομαι Υγεία, Χαρά, Ευτυχία και μην ξεχνάτε Δημιουργικότητα, για σας και τις οικογένειές σας, blogοφίλοι και blogoφιλενάδες! Άργησα ίσως λίγο να κάνω ποδαρικό στο σπιτάκι μου εδώ, αλλά όπως σε κάθε σπίτι κόβουν μια ΑγιοΒασιλιάτικη πίτα, έτσι κι εγώ αποφάσισα να κάνω το ίδιο!!! 
Θα κόψουμε πίτα λοιπόν!!!! Αφήστε σχόλιο στην ανάρτηση αυτή, για να σας κόψουμε κομμάτι από το γλυκισμά μας.... Το φλουρί (για όποια είναι τυχερή),  θα έχει ως δώρο ένα πακέτο με πραγματάκια που ξεκαθάρισα τους προηγούμενους μήνες, ενώ συμμάζευα το scrapoδωμάτιο μου! Έχει πραγματάκια που δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να πετάξω, που όμως αν τα κρατούσα θα ήταν και πεταμένα από δω κι από κει τελικά! Οπότε, αποφάσισα να τα κρατήσω ξεχωριστά σε ένα κουτί, για να τα δώσω κάποια στιγμή σε κάποια που θα τα ήθελε... Τώρα λοιπόν νομίζω,  είναι η κατάλληλη στιγμή να τα χαρίσω!



Την πίτα μας θα την κόψουμε την Παρασκευή  02 Φεβρουαρίου 2013 εκεί γύρω στις 18:00 το απόγευμα! Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να αφήνετε το σχόλιο σας μέχρι και τις 10 το πρωί της ίδιας μέρας!!! Το ίδιο απόγευμα θα κόψουμε την πίτα (θα το τραβάω βιντεάκι) και το πρωί του Σαββάτου θα το δείτε όλοι, όπου θα φανεί και ποιος κέρδισε το φλουρί στο κομμάτι του!!! 

Σημείωση: Διαδώστε το!!!