Βιβλίο ευχών 3 σε 1..... / Guest book 3 in 1


Πριν από αρκετό καιρό.... (πολύ πριν πάω στο Παρίσι με τον καλό μου)... έλαβα ένα μέηλ από μια κοπελιά που ενδιαφερόταν για ένα βιβλίο ευχών. Στο τηλέφωνο που μιλήσαμε μου εξήγησε πως της άρεσε ο "μικρός πρίγκιπας" και πως θα ήθελε κάτι τέτοιο, δεν μπορούσε όμως να διαθέσει παρα πολλά χρήματα! Το βιβλίο θα εξυπηρετούσε πολλούς σκοπούς, όπως ευχές για τη γέννηση του μικρούλη, καταγραφή της ανάπτυξης του, τα πρώτα του γενέθλια και... ευχολόγιο για τη βάπτιση!!! Όσα και να μη διαθέτει κανείς.... τόσα δε θα μπορούσε να τα κάνει με πενταροδεκάρες! 









Αφού λοιπόν το είδαμε από δω... το είδαμε από κει.... συμφωνήσαμε κάπου στη μέση και ιδού το αποτέλεσμα!!!  Η πανευτυχής μαμά πλέον Εύα... ικανοποιήθηκε από το αποτέλεσμα και κατάλαβε πως κι αυτά που πλήρωσε ... λίγα ήταν τελικά!!! Όλοι εμείς που δημιουργούμε (και το κάνουμε από αγάπη και μόνο) δεν μπορεί ποτέ κανείς να πει ότι έχει πληρωθεί ο κόπος μας.. πάντα κάτι παραπάνω κάνουμε (ακόμα κι αν αρχικά δεν το έχουμε αποφασίσει έτσι)... γιατί θεωρούμε το δημιουργημά μας πάντα λίγο για τις αισθητικές μας απαιτήσεις!


4 σχόλια:

  1. Hi Chryssa, great guest book lots of gorgeous pages and ever so pretty.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φανταστκή δουλειά που φυσικά δεν πληρώνεται γιατί η τέχνη δεν έχει τιμή βγαίνει από τη ψυχή του καλλιτέχνη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλημερα..πανεμορφο εγινε..με τοση τρυφεροτητα..το δειχνεις στην δουλεια σου..να σαι καλα..σε φιλω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. hello!,I like your writing so so much! percentage we keep up a correspondence extra approximately your article on AOL?
    I require an expert on this area to solve my problem.
    May be that is you! Having a look forward to peer you.
    Here is my page :: egot

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστώ για τα γλυκά σας σχόλια!
Thank you for your sweet comments!