Βιβλίο Ευχών "Ελισάβετ"/Guest Book "Elisabeth"
















Η μικρή Ελισάβετ βαφτίζεται σήμερα! Το συγκεκριμένο βιβλίο ήταν επιθυμία των γονιών της, που ήθελαν κάτι πραγματικά ξεχωριστό! Γι'αυτό κι εγώ έβαλα τα δυνατά μου.... ώστε το αποτέλεσμα να τους ευχαριστήσει!!! Το θέμα της βάφτισης είναι για ακόμα μια φορά η "Πεταλούδα"... ο μπαμπάς της μικρής Ελισάβετ όμως το ήθελε στη μορφή βιβλίου κι όχι κομμένο στο ανάλογο σχήμα! Ήταν δε τόση η αγάπη και το εδιαφέρον του που δε γινόταν παρά να του κάνω το χατήρι!!!




Να σας ζήσει... και με το καλό να τη δείτε και νυφούλα!


























































Little Elisabeth baptized today! Her parents ordered this Guest Book, and they wanted it to be really special! That's why I have done my best to please them! The theme of the baptise is "the butterfly" again, and Elisabeth's father wanted it look like book insted of a shape-cutted butterfly! And he was so kind and full of love that can only be in favor of do!

























I wish the very best for your little princess!!!!































Στις φωτογραφίες φαίνονται οι εσωτερικές σελίδες... 40 παρακαλώ!!!! Όταν ο αριθμός των καλεσμένων σου είναι 700 άτομα.... να μην κάνεις κι ένα τέτοιο βιβλίο;



































































































You can see some close up and the inside pages 40 of them!!! When you have 700 guests it's normal to need such a big guest book!!!














Keep yourselves inspired!!!

7 σχόλια:

  1. Ωωωωωω, Απλά υπέροχο!!!
    Μπράβο Χρύσα!;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου αρέσει πάρα πολύ,υπερβολικά πολύ όμως.Το όνομα στις πεταλούδες το έκανες στο pc ή έχεις σφραγίδες;
    Μπράβο σου Χρύσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το όνομα στο συγκεκριμένο ευχολόγιο το έκανα στο PC... έχω όμως ακριβώς την ίδια γραμματοσειρά φτιάξει σε σφραγίδες!!! Απλά το μέγεθός της δεν μου ταίριαζε και γι' αυτό έγινε στο PC. Μπορώ να σου φτιάξω όποια γραμματοσειρά θες σε όποιο μέγεθος θες... σφραγίδα! Γίνεται κατόπιν παραγγελείας και πρέπει εσύ μετά να την κόψεις και ή να την κολλήσεις σε ξύλινες βάσεις ή να τη χρησιμοποιείς με επανακολούμενο tesa film στην ακρυλική σου βάση... όπως το κάνω εγώ!!! Το κόστος της είναι μικρό αν σκεφτείς ότι αποτελείται από όλα τα γράμματα, κεφαλαία και μικρά, τους αριθμούς από το 0-9, και τα σημεία στίξης! Η τιμή βγαίνει μετά τη γνωστοποίηση του μεγέθους της γραμματοσειράς! Ένα τέτοιο σετ κάνει μαζί με τα μεταφορικά 27€!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι πανέμορφο! Δεν υπάρχον λόγια! μπράβο σου και μπράβο τους που επέλεξαν κατι χειροποίητο για μια τόση ιδιαίτερη στιγμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 700 guests wow!!!!! you had your work cut out for you!!
    well done............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο σου, Χρύσα!!! Μέγαλο project, όμως το έφερες εις πέρας επάξια!!! Μου αρέσουν οι χαρούμενοι συνδυασμοί που κάνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καταπληκτικό..!
    700 άτομα σε βάπτιση;; Προσκυνω!!sn

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστώ για τα γλυκά σας σχόλια!
Thank you for your sweet comments!