Άλμπουμ φωτογραφιών... / Photo album!



     Η Αθηνά βάφτισε πριν από λίγο καιρό τα παιδάκια της και επιμελήθηκε μονή της τα πάντα! Έφτιαξε μπομπονιέρες, χαρτοπετσέτες, καλάθια και μπαούλα με τα δώρα των νονών... Γενικά έκανε θαύματα! Ένα από τα δώρα που έλαβαν τα μικρά της ήταν ένα ακριβό άλμπουμ φωτογραφιών... το οποίο όμως από το κατάστημα δεν ( είδαν???) ότι η δερματίνη που ήταν ντυμένο ήταν σκοροφαγωμένη?!! Η φιλενάδα Αθηνά το έδωσε στη φωτογράφο της να το γεμίσει με φωτογραφίες από την βάπτιση για να πάρουν και οι παππούδες κι εκείνη ανακάλυψε το πρόβλημα!!! Πως να το δώσει τώρα η φιλενάδα στη γιαγιά? Ήρθε λοιπόν να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε...


     Το έκανα φύλλο-φτερό... του άλλαξα τα φώτα που λένε κι απο λευκό το έκανα φούξια-ροζ! Ξεκόλλησα το μεταλλικό στοιχείο για να το ξανακολλήσω στο τέλος μετά τις μετατροπές και ιδού το αποτέλεσμα!


     Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί είχε στεναχωρηθεί στην αρχή που πίστευε ότι δεν υπήρχε σωτηρία.... όταν είδε όμως το αποτέλεσμα... άστραψε το προσωπάκι της!

Keep yourselves inspired!!!

3 σχόλια:

  1. μπράβο βρε Χρύσα που τα κατάφερες!!είναι πολύ ενοχλητικό να παίρνεις κάτι καινούριο και να διαπιστώνεις ότι έχει ελάττωμα!δεν φαίνεται "πειραγμένο",το έκανες σαν καινούριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο!!! Γεια στα χερια σου!!! Σίγουρα θα είναι καλύτερο από πριν!!! Κ σκοροφαγωμένο να μην ήταν πάλι δε θα ήταν τόσο όμορφο!!! Πολύ όμορφο αποτέλεσμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχο το αποτέλεσμα και ο,τι πρέπει για τις φωτογραφίες!!! Πολύ καλή δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστώ για τα γλυκά σας σχόλια!
Thank you for your sweet comments!