Αθετώντας υποσχέσεις....





Ξέρω πως υποσχέθηκα να μην αναφερθώ ξανά στο ατύχημά μας και στα δύσκολα που ευτυχώς πέρασαν... όμως σήμερα καθώς ετοίμαζα μια νέα ανάρτηση αναγκάστηκα να την αποθηκεύσω για να την αναρτήσω αργότερα (δε βρίσκω όλες τις φωτογραφίες που της αντιστοιχούν). Έτσι κάνοντας έλεγχο για το αν είναι και στη θέση της ως "πρόχειρο", το βλέμμα μου έπεσε σ'εκείνη στην οποία προσπαθώ να σας εξηγήσω τι μας συνέβει..... και πραγματικά θέλω να σας ευχαριστήσω όλες για το ειλικρινές ενδιαφέρον και να σας ζητήσω συγνώμη που δεν το έκανα νωρίτερα! Διάβασα ξανά τα σχόλια σας και αισθάνθηκα τόσο θετικά κι αισιόδοξα... σχόλια που είχα διαβάσει ένα ένα καθώς έρχονταν που  με ικανοποιούσε το ενδιαφέρον σας,  αλλά που δε μου πέρασε από το μυαλό να πω ένα ευχαριστώ! Σήμερα λοιπόν διαβάζοντάς τα όλα μαζί, αισθάνθηκα την αγωνία σας για μας κι αυτό με συγκίνησε... Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ που έστω και μέσα από αυτή τη δίοδο επικοινωνίας είστε όλες κοντά μου... Να 'στε πάντα καλά και με όλα τα καλά του Θεού στην αγκαλιά σας!!!

Μην μπείτε στον κόπο να  αφήσετε κάποιο σχόλιο στην συγκεκριμένη ανάρτηση... την έκανα μόνο για να σας δείξω την απέραντη ευγνωμοσύνη μου και δε θέλω σε καμία περίπτωση να σας κουράζω άλλο με τα όσα μας συνέβησαν στο παρελθόν!!! Είναι κάτι που πέρασε κι έφυγε ήδη μακριά!!!!

 Α... ευκαιρία μέσα από αυτή την ανάρτηση να ζητήσω από τα κορίτσια  Irene, Wonderful Life, marilise, Vana και λΕλένη να μου στείλουν τις διευθύνσεις τους για το δωράκι της ανάρτησης "Pay it forward" στο xrysalida.store@gmail.com το οποίο θα ξεκινήσω να φτιάχνω από βδομάδα για όλες σας! Κάποιες υποσχέσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν και σκοπεύω να το κάνω άμεσα!!!

Keep yourselves inspired!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστώ για τα γλυκά σας σχόλια!
Thank you for your sweet comments!