Digi LO for CC


You  know that I aslo like making digital LOs.. so, I couldn't resist on Tabitha's challenge on Colorful Creations, that she was asking from us to make a digital Desktop LO for our computer screens... The calendar page for October was provided by her... and we only had to leave our imagination free to fly... and create!!!
Έχετε καταλάβει βεβαιως ότι εκτός από τα παραδοσιακά λευκώματα με φωτογραφίες που φτιάχνω, αρέσκομαι να δημιουργώ ανάλογα και σε ψηφιακή μορφή! Έτσι όταν η Tabitha μας προκάλεσε στο CC να δημιουργήσουμε κάτι ανάλογο για την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μας... δεν μπόρεσα να ατνισταθώ.. Μας παρείχε το ημερολόγιο... κι από κει και έπειτα έπρεπε να αφήσουμε την φαντασία μας να πετάξει και να δημιουργήσει! 

This is my creation and stands from today on my desktop....
Αυτή είναι η δική μου δημιουργία και κοσμεί από σήμερα την επιφάνεια εργασίας του Η/Υ μου.

Να 'στε καλά!!!
Keep yourselves inspired!!!

2 σχόλια:

  1. δεν το έχω καθόλου με τα ψηφιακά! και πολύ σας ζηλεύω εσάς τις υπόλοιπες που πειραματιζόσαστε και με αυτά! τέλεια σύνθεση και φοβερή ιδέα να το κάνεις wallpaper! καλή επιτυχία και φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι όμορφη σύνθεση!!Είναι και επίκαιρη με το Χάλοουιν! Να ρωτήσω ψηφιακά έχετε κάποιο πρόγραμμα και τα φτιάχνετε? Θα ήθελα πολύ να μάθω να φτιάχνω και εγώ :ρ Καλή συνέχεια εύχομαι με όμορφες δημιουργίες! Πολλά φιλούθκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστώ για τα γλυκά σας σχόλια!
Thank you for your sweet comments!