Scrap and Grab LO challenge!


Ναι, ναι... είναι η ώρα να γνωρίσετε τη νικήτρια της πρόκλησης για το μήνα Απρίλη, αλλά και να μάθετε για τη νέα μας πρόκληση για το μήνα Μάη! Πριν όμως θα ήθελα να γνωρίζετε μερικά πραγματάκια για τον τρόπο που θα αναδυκνύονται οι νικήτες/τριες! Θα μου ήταν πιο εύκολο να κάνω μια κλήρωση ανάμεσα στο σύνολο των συμμετοχών, όμως αυτό θα ήταν άδικο για κάποιες πραγματικά πάρα πολύ καλές συμμετοχές! Θα μπορούσα ακόμα να ζητήσω ψηφοφορία για τις συμμετοχές.... χμμμμ ειλικρινά το φοβάμαι.... υπόσχομαι να το δοκιμάσω όμως σε κάποια φάση! Έτσι καταλήγω στο να κάνω κάτι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά προκλητικό... (άλλωστε θα πρέπει να είναι πρόκληση και για μένα)... να διαλέγω σε συννενόηση πάντα με την ομάδα που μπορεί ωστόσο να δημιουργηθεί, μια τριάδα νικητών. Και θα μου πείτε τώρα.... "και ποια είσαι εσύ?... που θα κρίνεις τις δικές μας δημιουργίες?". Δεν είμαι τίποτα... είμαι η καμμία, που απλά θέλει να παίξει και να σας προκαλέσει - προσκαλέσει στο παιχνίδι της, με μόνο σκοπό της να περάσετε καλά, να βρείτε δημιουργικές διεξόδους, να χαλαρώσετε και γιατί όχι να το ευχαριστηθείτε! Αυτού του είδους η δημιουργική απασχόληση που λέγεται Scrapbooking ή ακόμα και Crafting είναι ένας μαγικός κόσμος για μένα και θέλω τόσο πολύ να σας βάλω σ'αυτόν... Δωράκια θα υπάρχουν σαφώς... ελπίζω όμως να μην είναι ο μοναδικός λόγος συμμετοχής σας! Χωρίς να θέλω να σας ιντριγκάρω... προτιμώ να σας προκαλώ χωρίς να γνωρίζετε το δωράκι της πρόκλησης κάθε φορά... απλά και μόνο για να βρουμε επιτέλους το δρόμο μας προς την ηρεμία μέσω της δημιουργίας. Αν παρ' όλα αυτά είναι κάτι που σας δυσσαρεστεί... θα το αλλάξω, διότι ειλικρινά θέλω να σας αρέσει η διαδρομή!

Για το μήνα Απρίλη λοιπόν νικήτριες είναι: 

Νο 1 η Αλίκη  με μια πραγματικά δροσερή δημιουργία! 
                                                                   
Νο 2 η erinaki που το LO της με εξέπληξε και με ενέπνευσε!
                                                                                                                                        
Νο 3 η Γιώτα με την καταπληκτική φάτσα της κόρης της!

Κορίτσια μου συγχαρητήρια κι εύχομαι να είστε πάντα τόσο δημιουργικές! Θα λάβετε η κάθε μια από ένα κωδικό εκπτωτικού κουπονιού για αγορές από το Enjoy Scrapping, οπότε θα χρειαστώ τα e-mail σας! 

Πάμε τώρα παρακάτω..... η μηνιαία μας πρόκληση απόκτισε όνομα... το προσέξατε? "Scrap and Grab", θα λέγεται από τώρα και στο εξής! To "Grab" σε πολύ γενικά πλαίσια θα είναι η ανάλογη έκπληξη δωράκι για τις νικήτριες! Για το "Scrap" δε νομίζω να έχετε απορίες!....

Ο οδηγός με τον οποίο σας προκαλώ να παίξετε αυτό το μήνα είναι ο ακόλουθος.


Ισχύει μέχρι και το Σάββατο 9 Ιουνίου 2012.


Πάρτε και μια ιδέα από αυτά που δημουργήσαμε με την τρελοπαρέα. 


Teta's


Chrysa's

Ελπίζω να περάσετε υπέροχες δημιουργικές ώρες παρέα και μ' αυτό τον οδηγό σύνθεσης. Για να ανεβάσετε τη συμμετοχή σας απλά πατήστε στο βατραχάκι που βρίσκεται στο τέλος αυτής της ανάρτησης κι ακολουθήστε τα προτινόμενα βήματα!  

Να 'στε καλά!!!! 

Keep yourselves inspired!

3 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ πολύ Χρύσα!!!Μου αρέσει και η καινούρια σου πρόκληση!!!Τα layouts κορίτσια πολύ όμορφα!!!!Και πάλι ευχαριστώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχαριστώ πολύ Χρύσα!!!!!!! το νέο σκέτς είναι καταπληκτικό!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τελευταία και κατά-ιδρωμένη η εγκυμονούσα!! ευχαριστώ πολύ Χρύσα!! η αλήθεια είναι οτι το σκετς σου ήταν αυτό που με έκανε να θέλω να 'παίξω' μαζί σας και όχι η πιθανότητα να κερδίσω κάτι..γι'αυτό ίσως και δεν παίρνω μέρος σε πολλές προκλήσεις...πάντως και το σκέτς του Μαιου είναι πολύ ενδιαφέρον και νομίζω οτι θα το δοκιμάσω και αυτό! ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία και την έμπνευση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστώ για τα γλυκά σας σχόλια!
Thank you for your sweet comments!