Βάπτιση "Μικρός Πρίγκιπας!" No2


Τον Αύγουστο έφτιαξα ένα ακόμα βιβλίο ευχών με θέμα το Μικρό Πρίγκιπα! Ο κος Γιάννης (μη φανταστείτε κανένα ηλικιωμένο κύριο.... απλά δε γνωρίζω τον άνθρωπο προσωπικά), έκανε το γάμο του και παράλληλα και τη βάπτιση του μικρού θησαυρού του! Αυτή την εντύπωση μου έδωσε μέσα από την επικοινωνία μας μέσω e-mails από την πρώτη στιγμή! Ήθελαν λοιπόν με την καλή του να επικεντρώσουν το θέμα τους στη βάπτιση και τους άρεσε το βιβλίο που είχα φτιάξει με το ίδιο θέμα καιρό πριν!  



Το συγκεκριμένο βιβλίο ευχών είχε τον ίδιο αριθμό σελίδων, αλλά είχε τις μισές ζωγραφιές από το πρώτο, σύμφωνα με τα χρήματα που το ζευγάρι μπορούσε να διαθέσει! 



Με εντυπωσίασε και με ενθάρυνε ταυτόχρονα το γεγονός, πως από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι μίλαγα με άνθρωπο που  κατανοούσε την αξία του χειροποίητου και δεν ήταν από αυτούς που κοιτάνε να πάρουν τη δουλεία σου τζάμπα... ή ακόμα χειρότερα απ' αυτούς που ρωτάνε τάχα μου και μετά εξαφανίζονται... Ήξερα-καταλάβαινα δηλαδή ότι ακόμα κι αν δεν τον βόλευε η τιμή (γιατί από ΄κει ξεκινάνε όλα), πολύ ευγενικά θα μ'ευχαριστούσε και θα με ενημέρωνε!






Κι αυτή του η στάση γενικότερα ήταν και η κινητήρια δύναμη μου, ώστε να θέλω για μια ακόμα φορά να δημιουργήσω το τέλειο!  Ασχολήθηκα εντατικά για περίπου ένα μήνα... το ετοίμασα... το πακετάρισα... το έστειλα και χάρηκα απίστευτα λαβαίνοντας ένα τελευταίο e-mail με τόσο καλά κι ενθαρυντικά λόγια από τους παραλήπτες του! 


Κε Γιάννη, να ζήσετε... να χαίρεστε το μικρό σας Γιώργο και η οικογένειά σας πάντα να αποτελεί πηγή έμπνευσης για κάθε συνάνθρωπο με καλλιτεχνικές ανυσηχίες!
Σας ευχαριστώ πολύ!

Keep yourselves inspired!!!

4 σχόλια:

  1. Είναι πολύ ευχάριστο να συναντάς τέτοιους ανθρώπους!Το άλμπουμ σου δε θα το σχολιάσω καθώς είχα δει και το προηγούμενο και ήταν υπέροχο. Ωστόσο έχω να παρατηρήσω ότι όλο και περισσότερο σπανίζουν οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι πλέον,αυτοί που θα σε ενημερώσουν αν αλλάξουν γνώμη,θα σε ειδοποιήσουν μόλις λάβουν κάτι που τους έστειλες...δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ ομορφο αλμπουμ!!!!πανεμορφες ζωγραφιες!!Σιγουρα ειναι ευχαριστο να συναντας τετοιους ανθρωπους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστώ για τα γλυκά σας σχόλια!
Thank you for your sweet comments!